Δες το αγαπημένο κολιέ της Sarah Jesicca Parker

,αγαπημένο κολιέ , Sarah Jesicca Parker,

Η αγαπημένη fashion icon που όλοι γνωρίσαμε από το Sex And The City, Sarah Jesicca Parker μας δείχνει απροκάλυπτα το αγαπημένο της κολιέ. Αν και η Σάρα έκανε την δική της σειρά παπουτσιών και λανσάρει τα δικά της αξεσουάρ το αγαπημένο της κολιέ είναι άλλου οίκου. Για την ακρίβεια δε μιλάμε για ένα κομμάτι, αλλά για δύο. Είναι τα κολιέ του Οίκου Larkspur & Hawk από τη συλλογή μάλιστα που έχει σχεδιάσει η ιδρύτριά του, Emily Satloff. 

,αγαπημένο κολιέ , Sarah Jesicca Parker,1

«Μας αρέσει πολύ ο τρόπος που η Sarah Jessica Parker φοράει τα κοσμήματά μας, είτε με cocktail φορέματα, είτε με jeans. Ξέρει πολύ καλά να συνδυάζει σύγχρονα κομμάτια με vintage και το αποτέλεσμα μας ενθουσιάζει όλους» είπε η Satloff.

,αγαπημένο κολιέ , Sarah Jesicca Parker,3

(1012)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr