Οι πρώτες 40 ημέρες με το μωρό μου!

Οι πρώτες σαράντα ημέρες με το μωρό είναι ένα μούδιασμα και ένα ξεμούδιασμα ταυτόχρονα. Από τη μια η ζωή σου αλλάζει για πάντα και από την άλλη βιώνεις τις 40 πιο μοναδικές ημέρες της ζωής σου. Για κάποιες είναι πιο εύκολες, για άλλες πιο δύσκολες για μένα ήταν αναντικατάστατες.

baby beautystarsgr

Οι πρώτες σαράντα ημέρες με το μωρό
Είναι ένα όνειρο. Κανείς δεν φαντάζεται πριν γίνει γονιός ότι μπορεί να τα καταφέρει. Όλα μοιάζουν βουνό και η πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις η μεγαλύτερη και πιο σημαντική της ζωής σου. Και έτσι είναι, αλλά αυτή η προσπάθεια αξίζει όσο τίποτα άλλο για το οποίο έχεις προσπαθήσει στη ζωή σου. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες τα συναισθήματα σε κατακλύζουν. Σίγουρα ευθύνονται και οι ορμόνες για αυτό. Αν μάλιστα ο σύντροφός σου έχει καταφέρει να πάρει άδεια από την δουλειά για να βρίσκεται μαζί με σένα και το παιδί, τότε θα βιώσεις ακόμη πιο όμορφα αυτή την περίοδο.

Η καθημερινότητα.
Η καθημερινότητά σου αλλάζει και εκτός από το κορμί σου πρέπει να φροντίσεις και μια ακόμη ψυχούλα, που θα τολμήσω να πω πως γίνεται προτεραιότητά σου από το πρώτο δευτερόλεπτο. Τάισμα, άλλαγμα και ντάντεμα είναι τα 3 πράγματα που θα κάνεις συνεχώς αυτές τις σαράντα ημέρες. Όμως σε προειδοποιώ ότι πρέπει να βρεις και λίγο χρόνο για εσένα. Αυτό που σου συνέβη (η γέννα), δεν ήταν και λίγο. Θέλεις χρόνο και περιποίηση για να νιώσεις καλύτερα. Μην παραμελήσεις τον εαυτό σου.

Σαράντησα!
Αφού περάσουν οι σαράντα ημέρες και βγεις από το σπίτι τότε σίγουρα θα νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου αλλά και πιο σίγουρη όσον αφορά το παιδί. Μετά τις σαράντα ημέρες αρχίζεις να μαθαίνεις καλύτερα τον θησαυρό σου και έτσι ανταποκρίνεσαι πολύ καλύτερα στις ανάγκες του. Φυσικά είναι επιλογή της κάθε μητέρας πότε θα νιώσει έτοιμη να βγει έξω. Μπορεί νωρίτερα μπορεί και αργότερα. Πάντως οι σαράντα ημέρες είναι ιδανικό διάστημα για να βρεις τον ρυθμό σοθ και εσύ αλλά και η οικογένεια στο σύνολό της.

(4139)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr