Σε χτύπησαν οι γόβες; Και τώρα;

γοβες

Και ποιά γυναίκα δεν έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα; Τα ψηλοτάκουνα μας έχουν ταλαιπωρήσει όλες.  Ειδικά σε βραδινές εξόδους και γάμους  που πρέπει να σηκωθείς να χορέψεις είναι πραγματικά τραγικό να φοράς γόβες που δεν σε βολεύουν.

Τι θα κάνεις; Θα αποχωριστείς τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα ή θα αντέξεις; Μα δεν υπάρχει λόγος να αντέξεις γιατί πολύ απλά υπάρχει λύση. Πριν βάλεις τις γόβες βρέξε τα πόδια σου και έπειτα βάλτες. Οι γόβες θα πάρουν το σχήμα του ποδιού σου και έτσι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

(4066)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr