Σεούλ: ο επίγειος παράδεισος για τους λάτρεις του φαγητού

seoul-happy-traveller-south-korea-7-1024x768

 

Η Σεούλ είναι αναμφισβήτητα ένα ιδιαίτερο ταξίδι που κάνουν μόνο εκείνοι που θέλουν να κάνουν «το ένα βήμα παραπάνω».  Οι εντυπωσιακοί ουρανοξύστες τα πολύχρωμα φώτα νέον αλλά και τα αναρίθμητα φαγητά είναι κάποια από αυτά που θα σου αποδείξουν πως η Σεούλ είναι μια άψογη επιλογή, για τους ταξιδιώτες που ξέρουν να ζουν την ζωή τους.

Γενικές Πληροφορίες:
Η Σεούλ είναι μια «πόλη έκπληξη» αφού μέσα στην απόλυτα παραδοσιακή χροιά της, έχει καταφέρει να εξελιχθεί στην μόδα και την τεχνολογία. Οι πανέμορφοι παραδοσιακοί ναοί και οι πανύψηλοι μοντέρνοι ουρανοξύστες δείχνουν ξεκάθαρα την υπέροχη αντίθεση αυτής της πόλης. Η Σεούλ είναι ένας ιδιαίτερος τόπος 10 εκατομμυρίων κατοίκων στην Νότια Κορέα. Το νόμισμα της χώρας είναι το γουόν και η επίσημη γλώσσα τους, η κορεάτικη.

Δείτε περισσότερα στο happytraveller (978)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About Liz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr