Σφιχτή αγκαλιά

sfixti agkalia

Είναι κάποιες σχέσεις που τελείωσαν πριν καν αρχίσουν.
Είναι κάποιες σχέσεις που κρατάνε λίγο, για να σε ταρακουνήσουν.
Είναι και αυτές που κρατάνε για μια ζωή.

Από όλες αυτές είναι και κάποιες που ήρθαν για να σου μάθουν σημαντικά μαθήματα που αλλιώς δεν θα ήσουν σε θέση να μάθεις, που αλλιώς δεν θα ήσουν σε θέση να εκτιμήσεις. Όταν μάθεις αυτά τα διδάγματα, μπορεί να χρειαστεί να αφήσεις αυτή τη σχέση να φύγει. Μην το βιάσεις και μην επιμένεις να την κρατήσεις. Αν κάτι πρέπει να τελειώσει απλά πρέπει να τελειώσει. Όλα κάνουν τον κύκλο τους, σχέσεις φιλικές, ερωτικές και παντώς είδους. Το θέμα είναι να ξεπροβοδίζεις κάθε σχέση με αγάπη από το δικό σου μονοπάτι. Με αγάπη και συμπόνια, έτσι ώστε όταν ξανασυναντηθούν οι δρόμοι σας το μόνο που να θέλεις να είναι μια σφιχτή αγκαλιά.

Γραμμένο από την Ηλέκτρα Αστέρη 5 Μαρτίου 2014

(1086)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr