Οι 3 πιο σημαντικοί πίνακες που πρέπει να δεις σίγουρα μια φορά στην ζωή σου | Ευρώπη

o mistikos deipnos

Η τέχνη είναι αυτή που ομορφαίνει την ζωή μας. Τα ταξίδια μας γεμίζουν πάντα, όταν έχουν λίγη τέχνη μέσα τους. Τα τρία έργα που πρέπει σίγουρα να δεις έστω μια φορά στην ζωή σου είναι τα εξής:

  • O Mυστικός Δείπνος

Ο Μυστικός Δείπνος είναι τοιχογραφία του 15ου αιώνα και την έχει φτιάξει ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Βρίσκεται στο Μιλάνο της Ιταλίας, στην τραπεζαρία του μοναστηριού Santa Maria delle Grazie – Παναγία της Χάριτος.

capela sixtina

  • Η δημιουργία του Αδάμ

Η δημιουργία του Αδάμ δημιουργήθηκε από τον Μικελάντζελο μεταξύ 1508 και 1512 κατά παραγγελία του Πάπα Ιουλίου του Β΄. Βρίσκεται στην Καπέλα Σιστίνα εντός του Βατικανού στην Ρώμη.

Mona Lisa by Leonardo da Vinci

  • Μόνα Λίζα

Η μόνα Λίζα φτιάχτηκε από τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι ξεκίνησε τον πιο διάσημο πίνακα όλων των εποχών το 1503 και τον ολοκλήρωσε λίγο πριν από το θάνατό του το 1519. Βρίσκεται στο Λούβρο και τον βλέπουν περίπου 6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

(1232)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr