3 συμβουλές για να ντυθείς σωστά σε ένα γάμο (αν δεν είσαι η νύφη)

γάμος

Οι γάμοι όπως και να το κάνουμε έχουν μια δυσκολία όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές. Πρέπει να είσαι εντυπωσιακή και ταυτόχρονα κλασάτη, ιδιαίτερη αλλά όχι προκλητική. Σε αυτό το άρθρο θα σου δώσω 3 συμβουλές για να σε βοηθήσω και να επιλέξεις πιο εύκολα τι ρούχο θα βάλεις σε κάποιο γάμο .

1. Μην υπερβάλλεις με τα προκλητικά φορέματα.

Η πρόκληση είναι κάτι που δεν αρμόζει σε έναν χώρο όπως η εκκλησία. Μεγάλα ντεκολτέ και πολύ κοντά φορέματα αυτομάτως βγαίνουν από τη λίστα σου.

2. Μην επιλέξεις λευκό χρώμα.

Όπως και να το κάνουμε θα πρέπει να σεβαστείς για μία μέρα πως είναι η μέρα κάποιας άλλης γυναίκας. Όλες τις υπόλοιπες ημέρες μπορείς ελεύθερα να φορέσεις το λευκό και αγαπημένο χρώμα σου αλλά ετούτη τη μέρα καλό θα είναι να το αποφύγεις.

3. Τέλος, μην επιλέξεις κάτι πολύ εκκεντρικό.

Κοινώς μη βάλεις την Άρτα και τα Γιάννενα (βλ. φορέματα με πούλιες και στρας, με μεγάλα  φραμπαλά κτλ) Επέλεξε κάτι όμορφο, διακριτικό και ιδιαίτερο. Γίνε το θέμα συζήτησης του γάμου -μετά τη νύφη- όχι επειδή θα σε συζητούν αρνητικά αλλά επειδή θα έρχονται να σε ρωτάνε από που πήρες το φόρεμά σου. (1096)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr