Συμβουλές για να διαλέξεις το καλύτερο ρολόι για σένα

fuzzy rologia

 

 

Κορίτσια είμαστε και καταλαβαίνουμε τον «πόνο» σου. Θέλεις να διαλέξεις ρολόι αλλά δεν ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο για σένα; Ήρθε το Beautystars.gr να σε βγάλει από την δύσκολη θέση. Τα ρολόγια είναι κυρίως χρηστικά αλλά πολλές φορές λειτουργούν και ως κόσμημα, -ειδικά στις γυναίκες-. Προσέχοντας κάποια βασικά πράγματα μπορείς να επιλέξεις το καλύτερο κομμάτι και μάλιστα να αναπτερώσεις outfit και ψυχολογία.

 

 

fuzzy beautystarsgr
fuzzy beautystarsgr1

 

 

 

1. Διαχρονικότητα
Το να πάρεις ένα ρολόι που υπακούει στους κανόνες των trend και να μην «μπορείς» να το φορέσεις δεύτερη χρονιά, δεν λέει. Αντίθετα προτίμησε διαχρονικά κομμάτια, χωρίς όμως να είναι παλιακά. Προτίμησε γραμμές που αντέχουν στο χρόνο, με λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.
2. Θα σου αρέσει μετά από χρόνια;
Το να πάρεις ένα ρολόι που θα το βαρεθείς είναι άδικο. Ειδικά δε, αν δώσεις αρκετά χρήματα, τότε θα πρέπει να προσέξεις αρκετά την επιλογή σου. Σκέψου αν θα μπορείς να το φοράς μετά από δύο ή τρία χρόνια -ή και παραπάνω- με την ίδια χαρά.

 

 

 

fuzzy beautystarsgr2
fuzzy beautystarsgr3

 

 

 

3. Που μπορείς να το φορέσεις;
Βρες ένα ρολόι που δεν θα σε δεσμεύει. Υπάρχουν ρολόγια που μπορούν να ταιριάζουν σε πολλές περιπτώσεις. Στην δουλειά, στην έξοδο ή στον καφέ. Άλλα πάλι είναι πιο περιοριστικά. Προτιμότερο είναι να διαλέξεις ένα πιο «εύκολο» ρολόι.
4. Αντοχή
Η αντοχή είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις. Τα ρολόγια εκτίθενται καθημερινά σε κινδύνους -ανάλογα με τον χρήστη-. Σε κάποιους, τα ρολόγια απειλούνται από το νερό, σε άλλους από χτυπήματα, σε κάποιους άλλους και από τα δύο. Φρόντισε να επιλέξεις ένα ρολόι που θα καλύπτει επαρκώς την καθημερινότητά σου.

 

 

 

fuzzy beautystarsgr4
fuzzy beautystarsgr5

 

 

 

5. Επέλεξε σωστά το μαγαζί που θα το αγοράσεις
Το μαγαζί που θα αγοράσεις το ρολόι σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Τόσο σημαντικό, που ίσως θα έπρεπε να μπει στο νούμερο 1. Το BeautyStars.gr εμπιστεύεται καιρό τώρα το Fuzzy.gr για την ποιότητα και τις τιμές του. Τα ρολόγια του είναι εξαιρετικά και μπορείς να το ανακαλύψεις και εσύ εύκολα και γρήγορα.

 

 

 

fuzzy beautystarsgr6
fuzzy beautystarsgr7

 

 

 

 

Επισκέψου το site εδώ –> fuzzy.gr και μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και την επίσημη σελίδα τους στο facebook εδώ.

Κι άλλα άρθρα σχετικά με το Fuzzy.gr:

-Βρες το ιδανικό ρολόι εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα | Fuzzy
-Νέα σχέδια ρολογιών για Άνοιξη και Καλοκαίρι | Συλλογή 2017
-Το καλύτερο -Χριστουγεννιάτικο- δώρο είναι ένα ρολόι | fuzzy.gr
-Όταν δεν βλέπεις την ώρα για να αγοράσεις καινούριο ρολόι | Fuzzy.gr (2147)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr