Συμβουλές ομορφιάς για άντρες: 5 tips για τέλειο λούσιμο

man in bath

Το λούσιμο πρέπει να καταλάβουμε πως δεν πρέπει να γίνεται άρπα κόλλα! Για εσάς τα αγοράκια το λέω, που μπαίνετε στο μπάνιο και βγαίνετε σε ένα λεπτό. Υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να κάνετε το λούσιμο των μαλλιών σας αποδοτικό και εκτός απο καθαριότητα να αποκομίσετε και άλλα οφέλη. Το σημερινό post θα σε κατατοπίσει πλήρως.

1.Λούσιμο 3-4 φορές την εβδομάδα
(αν λουστείς παραπάνω μόνο κακό μπορείς να προκαλέσεις στο τριχωτό της κεφαλής σου) Αν θέλεις να απαλλαχθείς τον ιδρώτα ξέβγαλε μόνο με νερό.
2. Προσοχή στη θερμοκρασία του νερού.
Το ζεστό σε καμία περίπτωση δεν κάνει καλό , αντίθετα μπορεί μέχρι και να ερεθίσει το δέρμα σου.
3. Μασάζ στο κεφάλι!
Όταν απλώνεις το σαμπουάν κάνε μικρές κυκλικές κινήσεις σαν μασάζ για να υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.
4. Μην τραβάς τα μαλλιά σου!
Ξέπλυνε αφήνοντας το νερό να τρέχει στα μαλλιά σου και μην τα τραβάς. Όταν είναι βρεγμένα τα μαλλιά είναι πιο ευαίσθητα από ποτέ.
5. Προσοχή στα προιόντα styling.
Αν χρησιμοποιείς πολύ ζελέ και προιόντα styling καλό θα ήταν να επιμένεις περισσότερο στο λούσιμο και να τρίβεις όχι πιο βίαια, αλλά πιο επισταμένα όλο το κεφάλι. (1725)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr