Συνταγή στο σπίτι για δυνατά νύχια με λεμόνι #1

Nails

Έχεις άτονα νύχια που σπάνε, ξεφλουδίζουν και δεν μπορείς να τα συνεφέρεις; Θα σου μάθω μια συνταγή που θα τα βοηθήσεις σίγουρα.

ΥΛΙΚΑ
2 κ.σ. αλάτι
λίγο χυμό λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρόσθεσε σε ένα μπολ με χλιαρό νερό τα 2 κ.σ αλάτι και τον χυμό λεμονιού και ανακάτεψε. Βάλε τα νύχια σου μέσα στο μείγμα για 10-15 λεπτά. Στο τέλος καλό θα ήταν να βάλεις μια κρέμα χεριών και να το επαναλάβεις την επόμενη εβδομάδα.

  (1439)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr