Η Σίντρα και τα παραμυθένια παλάτια της Πορτογαλίας

sintra-porugal-happy-traveller-4-1024x580

Η Πορτογαλία είναι ένας όμορφος προορισμός για να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ειδικά το Πόρτο θα έλεγα πως είναι ιδανικό για κάθε είδους ταξιδιώτη. Η Σίντρα όμως είναι το κάτι διαφορετικό. Ακόμη και αν η Πορτογαλία δεν είναι του στυλ σου, η Σίντρα είναι βέβαιο πως θα σε μαγέψει. Σε αυτήν την τοποθεσία παλιότερα εκτυλίχθηκαν γεγονότα απείρου κάλλους, αφού εκεί επέλεξαν να χτίσουν τα παλάτια τους οι προύχοντες.

Γενικές Πληροφορίες:

Η Σίντρα (Sintra) απέχει περίπου 45′ με το τρένο από τη Λισσαβώνα. Η πόλη είναι συγκαταλέγεται στους θησαυρούς της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO εξ’ αιτίας της ρομαντικής αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα της. Η Σίντρα είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο κυρίως λόγω των πανέμορφων παλατιών που διαθέτει. Έχει πληθυσμό περίπου 33.000 κατοίκους.

Δείτε περισσότερα στο happytraveller.gr

(669)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About Liz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr