Εντυπωσιακά σκουλαρίκια για μια ιδιαίτερη εμφάνιση!

beautystars.gr8

Ξέρεις πως τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ σε μια εμφάνιση δίνουν πολλά fashion points σε όποια γυναίκα ξέρει να τα φορέσει. Γενικά τα σκουλαρίκια είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμημα και αυτό γιατί τονίζει πολύ τον λαιμό ο οποίος θεωρείται άκρως σεξουαλικό σημείο.  Ειδικά όταν τα σκουλαρίκια είναι μακριά ο λαιμός φαντάζει υπέροχος. Αλλά και τα πιο κοντά σκουλαρίκια έχουν τη χάρη τους. Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας δώσω κάποιες ιδέες για να φορέσετε και εσείς όμορφα, ιδιαίτερα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια και να γίνετε ακόμη πιο όμορφες και γοητευτικές από ότι ήδη είστε!

beautystars.gr  beautystars.gr 19th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals beautystars.gr3 beautystars.gr4 beautystars.gr5 beautystars.gr6 beautystars.gr7 beautystars.gr9 beautystars.gr10 beautystars.gr12 Spring-Fashion-2013-Accessories-Trends-Dolce-and-Gabbana-Dangle-Earrings-600x903 (1353)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr