Ελεύθερη πτώση στην Αυστραλία | SkyDive

Ελεύθερη πτώση! Είναι ξεκάθαρα μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες που θα ζήσεις. Αν το έχεις δοκιμάσει, το γνωρίζεις ήδη. Αν όχι, σε ενημερώνουμε πως είναι έτσι ακριβώς. Όταν κάνεις skydive, θα υπάρχει η ζωή πριν και μετά από αυτό. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Ούτε ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου, αλλά ούτε τον κίνδυνο.

sky dive australia

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Καλό είναι να μην το σκεφτείς πολύ. Να μην το σκέφτεσαι ούτε πολύ καιρό πριν το κάνεις ούτε να το κλείσεις πολύ καιρό πριν γίνει. Εμείς το κλείσαμε 2 ημέρες πριν το πάρουμε απόφαση, οπότε δεν είχαμε πολύ χρόνο να το σκεφτούμε. Αυτό είναι πολύ καλό. Δεν υπάρχει λόγος να αναλώνεσαι με την δυσάρεστη αίσθηση του φόβου. Γιατί θα φοβηθείς, είναι δεδομένο. Αλλά όσο λιγότερο το επιτρέψεις στον εαυτό σου να το κάνει, τόσο πιο περήφανος θα είσαι για τον εαυτό σου μετά.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η ελεύθερη πτώση είναι σίγουρα μια ΑΞΕΧΑΣΤΗ εμπειρία για κάθε άνθρωπο που την βιώνει. Η αλήθεια είναι ότι την περιμέναμε πολύ αγχωτική και τρομακτική αλλά κάθε άλλο παρά τέτοια ήταν. Μέχρι να ντυθούμε, να επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο και να φτάσουμε στα 15.000 πόδια που πρέπει για να πέσουμε τα πράγματα ήταν λίγο άγνωστα για εμάς. Ο ένας εκπαιδευτής μάλιστα μας είπε ότι κάνουν 10 άλματα την ημέρα και μας παραξένεψε αρκετά ο αριθμός. Μας φάνηκε αρκετά μεγάλος. Αλλά για τους επαγγελματίες είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό. Επίσης ένας άλλος εκπαιδευτής μας είπε πόσο μας ζηλεύει, διότι εκείνος δεν θα ήταν σε θέση να ξανακάνει ποτέ το πρώτο του άλμα και πως η πρώτη επαφή με την ελεύθερη πτώση είναι μια εκπληκτική εμπειρία.

skydive-electra

Ηλέκτρα: Η δική μου εμπειρία. ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ! Όταν έπεσα από το αεροπλάνο δεν ένιωθα κανένα φόβο. Ο εκπαιδευτής μου γνώριζε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει και μάλιστα του είχα αρκετή εμπιστοσύνη. Ένιωσα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Κυρίως ένιωσα περήφανη που μπόρεσα και νίκησα τον απόλυτο φόβο. Τον φόβο του ύψους και του άγνωστου. Ελευθερία. Απόλυτη. Η αίσθηση του να πετάς, αναντικατάστατη. Νιώθεις ότι η Γη από ψηλά, είναι πιο όμορφη από ότι πραγματικά είναι. Νιώθεις ότι η ζωή είναι πιο όμορφη από ότι πραγματικά είναι

Συνέχεια στο HappyTraveller.gr (1125)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr