Η σωστή στάση ύπνου κατά την εγκυμοσύνη

beautystars.gr
Ο ύπνος κατά την εγκυμοσύνη είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να γίνεται στο πλάι. Όπως επιβεβαιώνουν και οι γιατροί είναι η καλύτερη δυνατή στάση για τον ύπνο της εγκυμονούσας όσον αφορά την κυκλοφορία του αίματος αλλά και τον πλακούντα από τον οποίο και τρέφεται το έμβρυο.

Καλύτερη από τις δύο πλευρές είναι η αριστερή. Βέβαια το βράδυ είναι λίγο δύσκολο να μην αλλάζεις πλευρό. Εφόσον αλλάξεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το δεξί πλάγιο και όχι κάποια εντελώς διαφορετική στάση. (1955)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr