Το γήπεδο της Lille – Stade Pierre-Mauroy

gipedo (6)

Αν βρεθείς έξω από το γήπεδο της Lille, το Stade Pierre-Mauroy σίγουρα θα σου τραβήξει την προσοχή. Είναι πολύ εντυπωσιακό και εκτός από το μεγάλο του μέγεθος έχει και ιδιαίτερη κατασκευή.

gipedo (2)

Το Γκραν Σταντ Λιλ-Μετροπόλ είναι το ποδοσφαιρικό γήπεδο που βρίσκεται στην Βιλνέβ-ντ’Ασκ, σε κοντινή απόσταση από την Λιλ, και η ανέγερση του ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2012. Είναι το τελευταίο μεγάλο έργο του Πιέρ Μωρουά ως επικεφαλής της Μητροπολιτικής Περιοχής Λιλ.

gipedo (3)

Στο γήπεδο αυτό δυστυχώς χάσαμε από την Ισπανία και δυστυχώς -και πάλι- ήμουν εκεί για να το δω. Μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό σε παλιότερο ποστ εδώ.

gipedo (5)gipedo (7)gipedo (9)

  (1081)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr