Στρασβούργο: Επίσκεψη τον Ιούνιο του 2014

IMG_6126 copy

Το Στρασβούργο είναι μια πόλη της Γαλλίας και βρίσκεται στην δυτική πλευρά του Ρήνου. Η πόλη είναι αρκετά γραφική με πολλές γέφυρες που κάνουν την πόλη να μοιάζει ένα πραγματικό παράδεισο. Η πόλη θεωρείται γέφυρα της ενότητας μεταξύ της σύγχρονης Γαλλίας και Γερμανίας. Το Στρασβούργο είναι η μόνη πόλη στον κόσμο -μαζί με την Νέα Υόρκη και την Γενεύη- που δεν είναι πρωτεύουσα κράτους αλλά φιλοξενεί την έδρα σημαντικών διεθνών θεσμών. (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Συμβούλιο της Ε.Ε., Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).

Εμείς στο tour Ευρώπης που κάναμε (Ιούνιος 2014) δεν αντέξαμε να μην περάσουμε και από αυτή την ιστορική πόλη. Η μαγεία που προσδίδουν οι γέφυρες της πόλης, οι ευγενικοί της κάτοικοι αλλά και τα πολλά νερά που βλέπεις καθώς βολτάρεις ασύστολα σε κάνουν να την αγαπάς λίγο παραπάνω. Δεν ξεπεράσαμε τις 3 ώρες παραμονής μας στην πόλη καθώς έπρεπε να φύγουμε. Το σίγουρο είναι όμως πως δεν την ξεχνάμε.  Αντιθέτως έχουμε και το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό για να την θυμόμαστε όποτε το επιθυμούμε.

Εσύ άραγε να έχεις ταξιδέψει κατά εκεί; Να περπάτησες τα βήματά μας;

IMG_6106
Δες και άλλα travel post
Road trip από Mulhouse για Στρασβούργο – Ταξίδι με αμάξι εδώ
Στουτγκάρδη, Γερμανία || Ιούνιος 2014 εδώ
One day in Basel , Switzerland εδώ Zurich, Switzerland (day 1 & 2) εδώ

IMG_6186 IMG_6198 IMG_6118 IMG_6204 IMG_6212 IMG_6222 IMG_6223 IMG_6238

(1597)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr