Τα απόλυτα street food της Πράγας

prague tsexia praga 2015 travel7

Η Πράγα είναι μια πόλη τόσο ενδιαφέρουσα που δύσκολα θα μπορούσε να μην έχει καλό φαγητό. Άλλωστε όλες οι ενδιαφέρουσες πόλεις (βλέπε Θεσσαλονίκη) έχουν καλό φαγητό. Έτσι λοιπόν εκτός από το φαγητό γενικώς, σε τέτοιες πόλεις θα βρεις και πολύ ενδιαφέρον street food το οποίο σου προτείνω να δοκιμάσεις. 

Το απόλυτο street food της πόλης είναι αυτό το γλυκό ζυμαράκι με το όνομα  Trdelník, μέσα στο οποίο συνήθως βάζουν μερέντα ή σαντιγί. Υπάρχουν και κάποιοι βέβαια που το τρώνε σκέτο. Σε κάθε περίπτωση είναι γλυκό και πολύ ωραίο και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις.

prague tsexia praga 2015 travel15 (2)

Πρώτη φορά δοκίμασα αυτό το γλυκό ψωμάκι με την μερέντα στην Πολωνία, στην πλατεία της Βαρσοβίας.

prague tsexia praga 2015 travel praha20

Με αυτά που βλέπεις στους κεντρικούς δρόμους της πόλης είναι πολύ πιθανό να σου ανοίξει η όρεξη. Ένα street food που θα δεις συχνά πυκνά -αλλά εμείς δεν προλάβαμε να δοκιμάσουμε- είναι το χοιρινό. Σου κόβουν εκείνη τη στιγμή ένα κομμάτι και το τρως στο χέρι. Δύσκολα θα δοκίμαζα κάτι τέτοιο βέβαια καθώς μου φαίνεται αρκετά βαρύ για τα γούστα μου όμως παρόλα αυτά είδα πολύ κόσμο να το δοκιμάζει.

prague tsexia praga 2015 travel praha18

(1565)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr