Στυλ και άποψη το καλοκαίρι με 3 απλούς τρόπους!

tumblr_lxd3otXYrt1qhudpgo1_500
Το καλοκαίρι είναι τόσο ωραίο και σου δίνει τόσες μα τόσες επιλογές για να  ντυθείς στυλάτα και όμορφα. Τρείς τρόποι για να έχεις ιδιαίτερο και καλοκαιρινό στυλ είναι οι παρακάτω.

1. Ελαφρύ και λαμπερό μακιγιάζ
Ούτως ή άλλως το καλοκαίρι δεν κάνει να βάφεσαι πολύ και λόγω του ότι φράζεις το δέρμα με τα πολλά προιόντα και δεν αναπνέει λόγο και της ζέστης αλλά και λόγο του ότι στο καλοκαίρι αρμόζουν πιο ανάλαφρες και λαμπερές επιλογές μακιγιάζ.

2.  Έντονα χρώματα ρούχων
Επέλεξε ρούχα με χρώμα που θα αναπτερώσουν την ήδη ανεβασμένη και καλοκαιρινή σου διάθεση.

3. Μεγάλα και εντυπωσιακά αξεσουάρ
Τα αξεσουάρ είναι η χαρά του καλοκαιριού. Δαχτυλίδια, βραχιόλια, περιλαίμια και αλυσίδες ποδιού και μέσης έχουν την τιμητική τους. Επέλεξε τα καλύτερα με βάση το γούστο και το στυλ σου και λάμψε με καλοκαιρινό αέρα!

Δες Καλοκαιρινά τρεντ στα νύχια εδώ

(1071)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

968889_445572008884369_507544802_n copy

About Queen Electra

Δημιουργός του beautystars.gr. Σε αυτό είμαι travel, beauty & fashion editor. Η κυριότερη όμως αρμοδιότητά μου είναι να είμαι Dreamer. Και για να ακριβολογώ DayDreamer. Αυθεντικός Daydreamer. Αγαπώ τα ζώα ,τα λουλούδια, τη φύση , τους ευγενικούς ανθρώπους, τους αγγέλους και τις μακαρονάδες. Μου αρέσει να χαμογελάω,να αγαπάω και να αγαπιέμαι και το πιο τρελό από όλα, είναι πως στον δικό μου κόσμο είμαι μια Queen (άλλωστε ότι λέμε είμαστε). Τα βασιλικά φορέματα , τα κάστρα και οι ιππότες είναι το "δεύτερο σπίτι" μου. Το πρώτο είναι εκεί που έχει αγγέλους. Περιγράφω τον εαυτό μου με μια λέξη ως ΑγγελοΚρουσμένη. Άνετα. Stay Beautiful inside and Out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr