Ο ύπνος είναι μυστικό ομορφιάς || Super Tips

wake up

Ο ύπνος είναι τόσο καλός που ούτε είχες φανταστεί. Αν σου αρέσει να κοιμάσαι και δεν τον στερείσαι τότε ήδη απολαμβάνεις τα οφέλη του. Αν δεν σου αρέσει τότε καλό θα ήταν να αλλάξεις γνώμη. Ο ύπνος είναι από τα πιο ανέξοδα μυστικά ομορφιάς που μπορείς να βρεις. 7-8 ώρες ημερησίως επαρκούν για να σου χαρίζουν ζωντάνια, ομορφιά, φρεσκάδα και ενέργεια. Όταν κοιμάσαι σωστά όχι μόνο μειώνεις το στρες αλλά βελτιώνεις τη μνήμη και το ανοσοποιητικό σου.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι επίσης και τα power naps. Power naps ονομάζεται η 30λεπτη ξεκούραση/ύπνος που κάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό έχει πολλά θετικά καθώς αναζοωγονείσαι και μπορείς να συνεχίσεις την ημέρα σου πιο δυναμικά.

Τι;;; Δεν σε έπεισα; Καλά ρίξε έναν υπνάκο και τα ξαναλέμε!

(1807)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr