Η νέα συλλογή Sweet Escape Vinylux της CND ήρθε για να σου φέρει την άνοιξη!

Η νέα συλλογή Sweet Escape Vinylux της CND ήρθε για να σου φέρει την άνοιξη! Ξεκάθαρα! Τα παστέλ χρώματα και οι γήινες αποχρώσεις σε εναρμονίζουν ακόμη περισσότερο σε μια από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου.

Collection Sweet Escape Vinylux4

Ανοιξιάτικη αφύπνιση των αισθήσεων.

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με τις αντιθέσεις των αποχρώσεων που σας αφήνουν την ελευθερία δημιουργίας δυναμικών συνδυασμών. Η CND™ σας προτρέπει να ζήσετε τις νέες διαφορετικές τάσεις στη μόδα, για την Άνοιξη 2019, με τη νέα συλλογή Sweet Escape, που διαθέτει έξι γοητευτικές αποχρώσεις με παστέλ τόνους, απόλυτα εναρμονισμένους με τα δροσερά και γήινα χρώματα της Άνοιξης.

Η νέα αυτή συλλογή διατίθεται σε CND™ Vinylux™ Long Wear Polish, CND™ Shellac™ Gel Polish και CND™ Shellac Luxe™, εμπνευσμένη από το κλασικό γαλλικό κέντημα με ύφος petit point και το ιδιόμορφο γεωργιανό γυαλί που καλύπτεται από πορσελάνη, αποκτώντας απαράμιλλη ομορφιά με το πέρασμα του χρόνου.

«Η επιλογή των χρωμάτων ξεπερνά τα σημερινά δεδομένα αλλά παράλληλα ενσωματώνει οπτικές εμπνεύσεις από το παρελθόν ώστε να είναι τόσο σύγχρονη όσο και προοδευτική», δηλώνει η Co-Founder and Style Director της CND™, Jan Arnold. ‘«H συλλογή αυτή συνδυάζει τον κλασικό ρομαντισμό και την κομψότητα της Βικτωριανής εποχής με τις σημερινές τάσεις που επικρατούν στο Nail Fashion.» Η φιλοσοφία της Ανοιξιάτικης «Sweet Escape the collection», με απαλούς τόνους και ήπιες αποχρώσεις, είναι, να προσπερνά την ένταση και να επιβάλλει μία κομψή παρουσία με λιτή προσέγγιση, εναρμονισμένη πλήρως με την ευαισθησία και τη διακριτική εμφάνιση.

Collection Sweet Escape Vinylux

Τα σημαντικά πλεονεκτήματα της σειράς Shellac™ Gel Polish, είναι:
• η διάρκεια του χρώματος με τη μοναδική κρυστάλλινη λάμψη του, για περισσότερες από 14 ημέρες και χωρίς να προξενεί βλάβες στο νύχι, εφ’ όσον εφαρμοστεί σύμφωνα με τις οδηγίες
• το ιδανικό Shellac™ Base coat
• η τελευταίας τεχνολογίας LED lab της CND™
• το ΧPRESS 5 Top coat για την ταχύτατη αφαίρεση 5 λεπτών
• το DURAFORCE Top coat για 25% περισσότερη προστασία από το Οriginal Top coat και 15 λεπτά αφαίρεσης. Το 8 φορές κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Shellac™ και το Vinylux™, είναι «7-Free» (χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK) και εξασφαλίζει υψηλή αντοχή στη φθορά κι απόλυτη προστασία στα φυσικά νύχια, χαρίζοντάς τους μοναδική λάμψη κρυστάλλων, χωρίς κόπο, με ασύγκριτη διάρκεια!

Collection Sweet Escape Vinylux1

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή SHELLAC αλλά και τη δική μας, VINYLUX στο επίσημο site του Έλληνα αντιπρόσωπου της CND, CreativeGroup.Gr

(1593)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr