Τσάντες: Οι τάσεις του καλοκαιριού 2013

Αυτό το καλοκαίρι οι τσάντες που θα κρατήσουμε θα είναι το λιγότερο εντυπωσιακές. Τρία είναι τα πιο δυνατά trends όσον αφορά τις τσάντες φέτος.

1. ΔΙΑΦΑΝΙΕΣ
Οι διαφάνιες φέτος πρωτοστατούν σε ρούχα (διαφανή πουκάμισα) αλλά και σε τσάντες. Προτιμησε τα. Θα αλλάξουν κάθε σου εμφάνιση και θα την κάνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Τόλμησέ την απλά πρόσεχε τι βάζεις μέσα γιατί σε αυτή την περίπτωση θα φαίνονται όλα! Αν η τσάντα σου είναι βομβαρδισμένο τοπίο δεν σου την συστήνω.

2. ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ
Μια δημιουργία της CELINE. Πρωτότυπο στυλ για λίγες. Τσάντα η οποία μοιάζει σαν χαρτοσακούλα για τα ψώνια. Νέα τάση, νέα άποψη και θα μπορούσε άνετα να ολοκληρώσει ένα ξεχωριστό outfit.

3. ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ
Βάλε χρώμα στην ζωή σου και στις τσάντες σου. Άκρως καλοκαιρινό και όμορφο στυλ! Φέτος όλα οι λάθος συνδυασμοί συγχωρούνται μιας και τα πολύχρωμα είναι must! Φόρεσέ τα και γίνει και εσύ πολύχρωμη! Προσοχή στον συνδυασμό που θα κάνεις με τα ρούχα σου.

(1919)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr