Μαγιό: Οι τάσεις της μόδας για το 2013

Η μόδα στα μαγιό φέτος είναι σέξυ και τρελιάρα δίνοντάς μας και εμάς έναν αέρα σέξυ και τρελιάρικο και φορώντας τα αντίστοιχα μαγιό που  μας προτείνουν οι guru της μόδας. Οι τάσεις της μόδας για το 2013:

1. Μαγιό Monokinis: Το Monokinis είναι ολόσωμο μαγιό το οποίο αναδεικνύει αρκετά τα χαρίσματα του γυναικείου σώματος και κάνει την εμφάνιση του κάθε θηλυκού ακόμη πιο σέξυ! Sos TIP: Αυτά τα μαγιό είναι για κοπέλες που έχουν αρκετά ωραίο σώμα και επιθυμούν να το υπερτονίσουν και  να γοητεύσουν τους πάντες γύρω τους! Φέτος το καλοκαίρι θα είναι καυτό!

2. Πολύχρωμο μαγιό: Το πολύχρωμο μαγιό φέτος έχει την τιμητική του. Έντονα χρώματα και σχέδια που τραβάνε τα βλέμματα είναι φέτος must! Άλλωστε τα πολύχρωμα είναι φέτος έχουν την τιμητική τους.

3. Μαγιό Wild Touch: Αυτό το μαγιό είναι βγαλμένο από την ζούγκλα και την άγρια φύση. Έχει θέμα το animal print και μας αρέσει πολύ.

4. Μαγιό – High-waisted bikinis: Τα High-waisted bikinis είναι ότι πρέπει για γυναίκες με μικρή κοιλίτσα.

5. Μαγιό criss-cross straps ή ruffles: Τα πολλά λουράκια και τα περίεργα δεσίματα είναι χαρακτηριστικό των μαγιό αυτών. Τα συγκεκριμένα μαγιό είναι για γυναίκες με άκρως προσεγμένο σώμα που θέλουν να το τονίσουν ακόμη περισσότερο.

6. Μαγιό Bandeau bikinis: Το κλασικό μαγιό στράπλες, το οποίο δεν είναι για όλες.

 

  (2728)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr