Οι τάσεις στα μαλλιά για το φετινό καλοκαίρι || 2014

taseis kalokairiou

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις και εσύ -γιατί το βιώνεις- τα μαλλιά για μια γυναίκα είναι η μεγάλη της καψούρα. Εκεί ξεσπάει , εκείνα είναι που την κάνουν να νιώθει αυτοπεποίθηση τις χάλια μέρες και εκείνα είναι που όταν έχουν #baddays είναι ικανά να μας χαλάσουν τη διάθεση. Επειδή λοιπόν τα μαλλιά μας μας απασχολούν αρκετά σήμερα, στο BeautyStars.gr θα πούμε για όλα τα φετινά trends και πως μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις τα μαλλιά σου σούπερ και πάντα με την τάση της μόδας!

straight long hair beautystars

Ισιο, μακρύ μαλλί! 

Το ίσιο μακρύ μαλλί όπως φαίνεται μεσουρανεί και πάλι στον χώρο της μόδας και του στυλ καθώς είναι μια από τις κύριες επιλογές των σχεδιαστών αλλά γνωστών κυριών. Για να πετύχεις το τέλειο ίσιωμα θα πρέπει να θυμάσαι πως δεν πρέπει να καταστρέψεις τα μαλλιά σου με τα σίδερα ισιώματος αλλά να θυμηθείς πριν το ίσιωμα να χρησιμοποιήσεις κάποιο ισιωτικό προϊόν για τα μαλλιά σου που θα κάνει την διαδικασία ισιώματος πιο εύκολη για σένα, και κυρίως για τα μαλλιά σου.

kotsos

Κότσος

Ο κότσος που όλες αγαπήσαμε και ο κότσος που μας έχεις βγάλει από πολλές δύσκολες θέσεις σε πρωινές αλλά βραδινές επιλογές.  Ο κότσος που γίνεται εύκολα και γρήγορα αλλά και αυτός που θέλει λίγο παραπάνω χρόνο για να γίνει του αψόγου. Τους αγαπάμε όλους. Τους επιλέγουμε όλους. Κότσος ftw!

Fotor0704224235

Fishtail || Ψαροκόκκαλο 

Το καλύτερο σου το άφησα για το τέλος. Είναι η πλεξούδα “ψαροκόκκαλο” η λεγόμενη fishtaile. Είναι αρκετά της μόδας και αν την κάνεις καλά μπορεί να κρατήσει για αρκετές ώρες και εσύ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τα μαλλιά σου μαζεμένα!

Το BeautyStars.gr έχει να σου προτείνει τις καλύτερες λύσεις. Εσύ  ποια από όλες θα ακολουθήσεις;

(2126)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr