Που έχεις κάνει τατουάζ και τι σημαίνει αυτό;

ink girl

Το τατού είναι μια διαίτερη διαδικασία για  πολλούς. Για άλλους πάλι όχι γιατί το κάνουν μόνο και μόνο επείδή είναι trendy. Όπως και να έχει το σημείο που έχεις επιλέξει να κάνεις το τατουάζ σου λέει πολλά για σένα, αν θέλεις να μάθεις τι δες  την παρακάτω εικόνα !
tattoolocations1

  (7028)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν όλα στο beautystars.gr και την Ηλέκτρα Αστέρη. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

968889_445572008884369_507544802_n copy

About Queen Electra

Η Ηλέκτρα είναι δημιουργός του beautystars.gr, και είναι travel, beauty & fashion editor στο παρόν blog . Αρθογραφεί και σε άλλα blog, όπως το daydreamer.gr και το travelgirl.gr! Εκτός από το blogging έχει και μια άλλη αγάπη. Τη συγγραφή! Έχει ιδιαίτερη αγάπη στα ζώα ,τα λουλούδια τη φύση , τους ευγενικούς ανθρώπους, τους αγγέλους και τις μακαρονάδες. Της αρέσει να χαμογελάει,να αγαπάει και να αγαπιέται και το πιο τρελό από όλα, είναι πως στον δικό της κόσμο είναι μια Queen. Για αυτό άλλωστε λατρεύει τα βασιλικά φορέματα , τα κάστρα και τους ιππότες. Stay Beautiful inside and Out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr