Δάκρυα

DAYDREAMER

Πονάς τόσο βαθιά όταν αποχωρίζεσαι τα διαμάντια της ψυχής σου γιατί μόνο μέσω αυτών επέρχεται η κάθαρση της. Πως αλλιώς να την καθαρίσεις αν όχι με τα δάκρυα; Σαν τα δάκρυα που απομακρύνονται από τα μάτια σου, έτσι ακριβώς χάνονται κάποιοι άνθρωποι από την ζωή σου. Όχι γιατί δεν άξιζαν ή δεν ΣΟΥ άξιζαν αλλά επειδή έτσι είναι ο κύκλος της ζωής. Κάθε «σχέση» πρέπει να κάνει τον κύκλο της όπως όλα άλλωστε. Αν προσέξεις όλη η ζωή είναι ένας κύκλος.

tears1

Μέσα σε αυτόν τον κύκλο άνθρωποι σου δίνουν , σου παίρνουν , σε κάνουν καλύτερο, σε ομορφαίνουν, άλλοι σου κλέβουν ότι  νόμιζες πως δεν θα ξαναβρεις ποτέ. Kαι τότε συνειδητοποίησες ότι αυτό που σου έκλεψαν το είχες ήδη μέσα σου. Όλη την αλήθεια μέσα σου. Απλά φοβόσουν να την  δεις όπως κάνουμε όλοι. Ο τρόμος μέσα μας μας κάνει μαλθακούς και αδύναμους. Ο φόβος που έχει ο άνθρωπος για  τον πόνο του υπαγορεύει να κάνει τα μεγαλύτερα λάθη της ζωή του. Και η ανάγκη μας για αγάπη ξαφνικά εξαφανίζεται. Έτσι εξαφανίζονται και ο άνθρωποι -φαντάσματα όπως τους έχω ονομάσει. Είναι αυτοί που ήρθαν, σε στοίχειωσαν (νομίζεις) και τώρα έχουν φύγει.

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να καταλάβεις πως δεν σε στοίχειωσαν . Οι άνθρωποι φαντάσματα ήρθαν για να σου δείξουν την αλήθεια που είχες κρυμμένη μέσα σου. Άλλωστε αυτό δεν κάνουμε σε όλη μας τη ζωή; Προσπαθούμε να βγάλουμε έξω μας την αλήθεια που βρίσκεται μέσα μας. Όταν βγει αυτή τότε όλα μοιάζουν φωτεινά. Και ούτε άνθρωποι φαντάσματα υπάρχουν , ούτε δάκρυα στα μάτια μας. Τότε όλα γίνονται όπως πρέπει. Όπως θα έπρεπε ήδη να είναι.

Υ.Γ. Στο τέλος θα δεις πως όλοι όσοι σε πλήγωσαν σε πόνεσαν και σε έκαναν να στεναχωρηθείς σε έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Και αν όχι καλύτερο σίγουρα σε έκαναν πιο δυνατό. Για αυτό ποτέ μην κακιώσεις με κάποιον που σε πλήγωσε. Αυτός κατά βάθος καλό σου έκανε. Και αν δεις ακόμη πιο βαθιά.. αυτός ο άνθρωπος σ΄αγαπάει. Όπως και εσύ αυτόν.

Γραμμένο από την Ηλέκτρα Αστέρη στις  29 Ιανουαρίου 2012

(993)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr