24 ώρες στην Αστυπάλαια με τον Θανάση | 2015

astipalea greece beautystarsgr 1 copy

Ο Θανάσης σήμερα είπε να μας ταξιδέψει στην όμορφη Αστυπάλαια που βρίσκεται ανάμεσα στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Εκεί άλλωστε διατηρεί και το εστιατόριό του την ΑΣΤΥ-ΦΑΓΙΑ! Οι εικόνες που μας μεταφέρει από το νησί μαγικές και μας κάνουν να θέλουμε τώρα να πάμε εκεί.

Η Αστυπάλαια είναι ο τέλειος προορισμός για εναλλακτικές διακοπές. Εκεί θα γνωρίσει κάποιος σε βάθος την Ελληνική ζωή. Το νησί ανήκει στο πολυνησιακό συγκρότημα των Δωδεκανήσων και έχει έντονες κυκλαδίτικες επιρροές. Το βλέπεις στην αρχιτεκτονική του, στα λευκά, κυβικά σπίτια, στους λιθόστρωτους δρόμους και στους παραδοσιακούς ανεμόμυλους. Καταπληκτικός τόπος που διαθέτει άγρια φυσική ομορφιά, αλλά και το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας. Αν θέλεις ήσυχες διακοπές και ήρεμες παραλίες η Αστυπάλαια είναι η καλύτερη επιλογή για σένα.

astipalea greece beautystarsgr

Όλες οι φωτογραφίες είναι από την ηλιόλουστη μέρα του Θανάση στην Αστυπάλαια και οι φωτογραφίες ανήκουν στον ίδιο.
Θανάσης Χριστόπουλος Facebook
Εστιατόριο ΑΣΤΥΦΑΓΙΑ Facebook

travel (2058)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr