Βραδινή έξοδος στο The SPIDER tavern | Πράγα, Τσεχία

prague tsexia praga 2015 travel praha34

Βραδινή έξοδος στο The SPIDER tavern

Μια από τις πιο σούπερ εξόδους μας στην Πράγα ήταν η βραδινή. Εκείνη της δεύτερης βραδιάς που πήγαμε σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο το οποίο προσφέρει και θέαμα. Χορεύτριες, ξιφομάχους και πειρατές. Ωραίο παραδοσιακό φαγητό και πολύ ενδιαφέρον χώρος συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για να λατρέψεις αυτό το μέρος.

prague tsexia praga 2015 travel praha35

Βρες την ταβέρνα εδώ.

prague tsexia praga 2015 travel praha36

Η ταβέρνα Spider όπως χαρακτηριστικά λεγόταν ήταν πραγματικά μια εντελώς πρωτόγνωρη εμπειρία που λάτρεψα! Δεν ήταν μόνο οι χοροί και οι ξιφομαχίες που σε κάνουν να νιώθεις τέλεια αλλά το καλό φαγητό , η καλή ατμόσφαιρα και η καλή παρέα είναι πάντα αυτή που θα σε κάνει να έχεις ένα ακόμη αξέχαστο βράδυ.

prague tsexia praga 2015 travel praha37

(1214)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr