Τι απαγορεύουν οι αεροπορικές εταιρίες να μεταφέρεις στην βαλίτσα σου

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Οι έλεγχοι στα αεροδρόμια είναι εντατικοί και αυστηροί. Ειδικά όσον αφορά τις αποσκευές, τα πράγματα που μπορείς να μεταφέρεις είναι συγκεκριμένα. Φυσικά υπάρχουν και κάποια που δεν επιτρέπεται να τα έχεις ούτε στις χειραποσκευές σου αλλά ούτε και στις βαλίτσες που δίνεις στον έλεγχο. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

  • Ηλεκτρονικά

Ηλεκτρονικά όπως λαπτοπ, mp3 player, ταμπλέτες και παρόμοιες ηλεκτρικές συσκευές δεν θα πρέπει να μεταφέρονται στις αποσκευές που δίνεις μόλις φτάνεις στο αεροδρόμιο και παίρνεις τα εισιτήρια σου. Συνετό είναι να έχεις μαζί σου -στην χειραποσκευή- τις ηλεκτρικές συσκευές. Με αυτό τον τρόπο θα ανοιχτούν και θα ελεγχθούν από τους υπεύθυνους και επίσης δεν έχεις τον φόβο μήπως σπάσουν ή κλαπούν.

  • Πολύτιμα αντικείμενα

Φάρμακα, μετρητά, συμβόλαια, επίσημα έγγραφα, διαβατήρια και εύθραυστα αντικείμενα είναι πράγματα τα οποία θα πρέπει να βάλεις στην χειραποσκευή σου. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν να τα χάσεις ή να σπάσουν.

  • Εύφλεκτα αντικείμενα

Όπως είναι φυσικό απαγορεύεται να έχεις στην βαλίτσα σου οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Σπίρτα, εκρηκτικά και πυροτεχνήματα εννοείται πως απαγορεύονται. Τα μόνα που επιτρέπονται είναι τα σπρέι προσωπικής φροντίδας όπως αποσμητικά και λακ. Βέβαια αυτή η παραχώρηση γίνεται μόνο για τις βαλίτσες που δίνεις κατά την παραλαβή των εισιτηρίων.

  • Χημικά

Χλωρίνη, οξυζενέ και τα συναφή είναι κόκκινο πανί για τους ελεγκτές των αποσκευών. Απέφυγε να τα έχεις μαζί σου για οποιοδήποτε λόγο γιατί θα σου δημιουργήσουν εξτρά προβλήματα.

  • Φαγητά και ποτά

Ειδικά τα υγρά σε μπουκάλι θα πρέπει να μεταφέρονται με πολύ προσοχή. Σε περίπτωση που ανοίξει ή σπάσει κάποιο μπουκάλι θα αποβεί μοιραίο για τα πράγματά σου αλλά και των υπόλοιπων επιβατών. Καλό θα είναι να μην μεταφέρεις τέτοιου είδους πράγματα. Αν είναι αναγκαίο, φρόντισε να είναι πολύ καλά σφραγισμένο έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να λερώσει. Επίσης όσον αφορά το φαγητό θα πρέπει να είσαι ενήμερος  για τους κανονισμούς απαγόρευσης μεταφοράς τροφίμων ανάλογα με την χώρα που βρίσκεσαι.

(1239)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr