5 συγκλονιστικά πράγματα που οι αεροσυνοδοί δεν λένε στους επιβάτες

airplane-landing-1486116

Οι αεροσυνοδοί δεν σου τα λένε όλα. Και γιατί να σου τα πούνε εδώ που τα λέμε, αφού δεν τις ρώτησες και ποτέ. Στις πτήσεις συμβαίνουν διάφορα πράγματα που δεν γνωρίζουμε, ενώ ίσως θα έπρεπε. Πάμε να δούμε τα κρυφά μυστικά των εναέριων πτήσεων.

  • Αν το αεροπλάνο αρχίσει να πέφτει έχουν εντολή να μην σε ενημερώσουν, αλλά να σου πουν πως είναι  κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Σκιάχτηκα! Ότι δηλαδή ένα αεροπλάνο θα πέφτει και οι επιβάτες θα ξέρουν απλώς ότι είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Δεν μου αρέσει και ιδιαίτερα σαν σκέψη.

  • Οι αεροσυνοδοί πληρώνονται από την ώρα που κλείνουν οι πόρτες και όχι πιο πριν ή πιο μετά.

Δηλαδή αν υπάρχει καθυστέρηση αλλά και για όσο διάστημα μένει ανοιχτή η πόρτα του αεροπλάνου οι αεροσυνοδοί δεν πληρώνονται. Κοινώς για μια πτήση 2 ωρών που έχει καθυστέρηση 2 (σύνολο 4 ώρες) , η αεροσυνοδός θα πληρωθεί μόνο τις δύο.

  • Το φαγητό που τρώνε οι αεροσυνοδοί είναι καλύτερο από αυτό που δίνουν στους επιβάτες.

Ελπίζω να μην ισχύει αλλά σύμφωνα με το thisisinsider.com και τις αεροσυνοδούς που ρώτησαν ισχύει. Αδικία έτσι… εκείνες πληρώνονται και τρώνε καλύτερα και οι επιβάτες πληρώνουν και τρώνε χειρότερα. Αξιοκρατία πουθενά σε αυτόν τον πλανήτη.

  • Τα μαξιλάρια και οι κουβέρτες, δεν είναι πάντα τόσο καθαρά όσο φαντάζεσαι ή όσο φαίνεται.

Τα μαξιλάρια και οι κουβέρτες σε κάποιες εταιρίες δεν είναι τόσο καθαρά όσο φαντάζεσαι. Υπάρχουν αεροπορικές εταιρίες που ξαναχρησιμοποιούν τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια ξανά και ξανά!

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητάς καινούρια κουβέρτα η οποία να είναι εντός συσκευασίας.

  • Οι τουαλέτες είναι βρώμικες. Πιο βρώμικες από όσο φαντάζεσαι. 

Αεροσυνοδός αγνώστων στοιχείων έχει παραδεχθεί πως δεν πηγαίνει στις τουαλέτες του αεροπλάνου. Κάνει υπομονή και περιμένει να πάει στην τουαλέτα του αεροδρομίου. Μάλιστα λέει πως θεωρεί εντελώς σιχαμερό όταν οι επιβάτες -σε μεγάλες πτήσεις- πηγαίνουν στην τουαλέτα χωρίς παπούτσια αλλά μόνο με τις κάλτσες του αεροπλάνου.

  • Οι αεροσυνοδοί δεν κοιμούνται πολύ, ειδικά όταν υπάρχουν καθυστερήσεις.

Οι αεροσυνοδοί σιχαίνονται περισσότερο από εσένα τις καθυστερήσεις καθώς αυτό τους μειώνει ώρες ύπνου και ξεκούρασης.

Ας ελπίσουμε το thisisinsider.com να μην έχει και πολύ δίκιο σε όσα λέει γιατί δεν μας άρεσαν και ιδιαιτέρως. Παρόλα αναφέρει, πως όλα τα παραπάνω είναι πραγματικές μαρτυρίες αεροσυνοδών που αν πιστέψουμε πως είναι αλήθεια, θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά που θα ανέβουμε στο αεροπλάνο.

(1281)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr