Τι συμβολίζει η Ελληνική σημαία

elliniki simaia

Η ελληνική σημαία διαθέτει απίστευτους συμβολισμούς που αναδεικνύουν τον πολιτισμό μας και την ιστορία μας. Οι εννιά λωρίδες της σημαίας αντιστοιχούν σε κάθε γράμμα της λέξης “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”. Η σημαία μας αποτελείται από 5 μπλε και 4 λευκές λωρίδες. Στις λωρίδες αυτές αντιστοιχούν οι συλλαβές του συνθήματος των Ελλήνων, “Ελευθερία ή Θάνατος”.

Ο σταυρός συμβολίζει τον σταυρό του Χριστιανισμού και της ορθόδοξης πίστης και ο σταυρός στον ιστό, το επίσημο θρήσκευμα της χώρας.

elliniki simaia

(1799)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr