3 απλά tips για τα μαλλιά σου!

Η υγεία των μαλλιών μας είναι στο χέρι μας. Αν θέλουμε να είναι υγιή , πλούσια , λαμπερά και όμορφα πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό. Εγώ σήμερα έχω να σου προτείνω 3 tips που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την υγεία των μαλλιών σου

1. Αγόρασε μια “καλή” βούρτσα και βούρτσιζε τα μαλλιά σου σωστά.

Όταν λέω μια καλή βούρτσα δεν εννοώ πανάκριβη αλλά να προσέξεις γενικά να είναι καλή και φιλική προς το τριχωτό της κεφαλής σου. Επίσης ο τρόπος που χτενίζεις τα μαλλιά σου είναι πολύ σημαντικός μην τα τραβολογάς και τα παιδεύεις! Ξεμπέρδεψέ τα απαλά και αν δεν ξεμπερδεύονται χρησιμοποίησε λίγο λαδάκι στις άκρες.

2. Πες όχι στο υπερβολικό styling.

Όχι στις λακ, τους αφρούς και τα ζελέ. Προσπάθησε να μειώσεις αισθητά τα προϊόντα αυτά και θα δεις θεαματική αλλάγή στα μαλλιά σου. Θα πρέπει να ξέρεις πως τα μαλλιά επιβαρύνονται αρκετά από τέτοιου είδους προϊόντα.

3. Πες όχι και στο οξυζενέ

Τα χημικά επιβαρύνουν πολύ την τρίχα. Καλό θα είναι να αποφύγεις το οξυζενέ για να μην αφυδατώσεις την τρίχα σου. (1456)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr