5 χρυσοί κανόνες για να κοιμηθείς άνετα στο ταξίδι σου με το αεροπλάνο

tips-for-getting-sleep-on-a-plane

Για να βρίσκεσαι σε αυτό το ποστ λογικά είσαι ένας μόνιμος ταξιδιώτης που έχει ήδη στο ενεργητικό του πολλές ώρες πτήσεων. Αλλά και να μην είσαι ο ύπνος είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου. Από την στιγμή που θα μπεις στο αεροπλάνο ο ύπνος φαντάζει η τέλεια λύση για να περάσει η ώρα του ταξιδιού … και δεν έχεις καθόλου άδικο! Είτε σε μικρή , είτε σε μεγάλη διαδρομή ο ύπνος πάντα ωφελεί. Πάμε να δούμε τα υπερtips που θα σε βοηθήσουν να κοιμηθείς σαν πουλάκι.

1.Κάλυψε τα μάτια σου. Η μάσκα ύπνου είναι εκείνη που πρόκειται να σε σώσει από το υπερβολικό φως που μπαίνει από τα παράθυρα ή τα φώτα του αεροπλάνου. Φόρεσέ την και ξεκίνα να μετράς προβατάκια.

2. Πάρε ειδικό μαξιλαράκι ύπνου. Το ειδικό μαξιλάρι ύπνου βοηθάει να μην λιγίζει άγαρμπα ο λαιμός με αποτέλεσμα να πιάνεσαι κατά τον ύπνο σου στο αεροπλάνο. Αν δεν διαθέτεις ή δεν έχεις προλάβει ακόμη να πάρεις βάλε το μπουφάν σου ή το ζακετάκι σου για να στηρίξεις το κεφάλι σου. Αν πάλι δεν έχεις τίποτα από όλα αυτά ζήτα από την αεροσυνοδό ένα μαξιλαράκι. Αν έχει ζήτα και κουβερτάκι.

3. Βάλε όλα σου τα πράγματα στην θέση τους ώστε να έχεις χώρο και μόλις απογειωθεί το αεροπλάνο κάνε πίσω την καρέκλα σου.  Αν τα πράγματά σου είναι ακατάστατα και δεν μπορείς να βολευτείς στην θέση σου φαντάσου πόσο δύσκολο θα είναι να κοιμηθείς σε αυτή. Φρόντισε να βάλεις όλες τις αποσκευές σου επάνω και να κρατήσεις μαζί σου μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Μην ξεχάσεις το σημαντικότερο. Κάνε πίσω την καρέκλα σου ώστε να είσαι πιο άνετος.

4. Βγάλε τα παπούτσια σου. Κάποιοι άνθρωποι “κολλάνε” να βγάλουν τα παπούτσια τους στο αεροπλάνο όμως είναι η πιο απλή λύση για να μπορέσεις να είσαι πιο άνετος και να κοιμηθείς πιο εύκολα. Φρόντισε να έχεις πεντακάθαρα πόδια και φρεσκοπλυμένες κάλτσες. Βγάλε τα παπούτσια σου και απόλαυσε την ελευθερία. Σε κάποια ταξίδια (υπερατλαντικά κυρίως) δίνουν και σετ με κάλτσες για να μην πατάς κάτω με τις δικές σου κάλτσες και λερωθούν. Σούπερ ε;

5. Φρόντισε να καβατζώσεις παράθυρο. Ε αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορείς να πάρεις από αυτό το άρθρο. Όλα τα παραπάνω δεν αξίζουν τίποτα αν δεν έχεις παράθυρο. Αν έχεις κλεισμένο παράθυρο τότε είσαι άρχοντας, αν όχι μπορείς πάντα να ρωτήσεις κάποιον αν ενδιαφέρεται να αλλάξετε θέση και πίστεψέ με,  θα βρεις πολλούς.

(1093)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr