Το άγαλμα της Ελευθερίας

agalma tis eleftherias new york7

Το άγαλμα της Ελευθερίας είναι αυτό που σπεύδουν όλοι να δουν στην Νέα Υόρκη της Αμερικής. Το συγκεκριμένο μνημείο είναι δώρο των Γάλλων προς τους Αμερικάνων και κοσμεί την πόλη της Νέας Υόρκης χρόνια τώρα. Δεν θα μπορούσα να μην πάω για να το δω και αν πας στην πόλη δεν θα πρέπει να το παραλείψεις ούτε εσύ.

agalma tis eleftherias new york13

Γενικές πληροφορίες για το άγαλμα της Ελευθερίας:
✔Το Άγαλμα της Ελευθερίας σχεδιάστηκε από τον Frédéric Bartholdi. Εγκαινιάστηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1886.
✔Το άγαλμα της Ελευθερίας ζυγίζει 228,456 τόνους και το ύψος του, χωρίς τη βάση, είναι 46,5 μέτρα, ενώ με τη βάση είναι 93.
✔Η βάση του αγάλματος της Ελευθερίας φιλοξενεί από το 1972 το Μουσείο Μετανάστευσης.
✔Το άγαλμα της Ελευθερίας αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 1986.

agalma tis eleftherias new york1

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να δεις στο νησί της Ελευθερίας (στο οποίο πρέπει να πας για να επισκεφθείς το άγαλμα της Ελευθερίας) είναι το σημείο από όπου βλέπεις το πανέμορφο Μανχάταν. Είναι πραγματικά μοναδικό και το έχουμε όλοι παρακολουθήσει πολλές φορές από σκηνές των αγαπημένων μας ξένων σειρών.

agalma tis eleftherias new york16

Το νησί της Ελευθερίας (Liberty Island) είναι ένα μικρό ακατοίκητο νησί στον κόλπο της Νέας Υόρκης και είναι γνωστό επειδή εκεί βρίσκεται το άγαλμα της Ελευθερίας. Το μέρος αυτό είναι φανταστικό και είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις. Είναι ένα από τα μέρη που δεν θα ξεχάσεις ποτέ σου.

agalma tis eleftherias new york20

Extra Tip: Θα σε συμβούλευα να μην ανέβεις στο άγαλμα της Ελευθερίας καθώς είναι απλά πολύς χρόνος για το τίποτα. Η θέα δεν είναι κάτι το εξαιρετικό και θα δαπανήσεις εξτρά λεφτά και πολύ ώρα και υπομονή. Σου προτείνω να ανέβεις σε έναν παραπάνω ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης, παρά στο άγαλμα.

IMG_3728

Η επίσκεψή στο νησί της Ελευθερίας είναι πράγματι από αυτές που δεν πρέπει να παραλείψεις. Καλύτερα να παραλείψεις κάτι άλλο παρά αυτό. Να είσαι σίγουρος-η πως αυτό το ταξιδάκι θα σε ανταμείψει.

(1085)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr