Το Ελληνικό εστιατόριο στην Λευκωσία | Κύπρος

to elliniko estiatorio leukosia nicosia

 Το διάσημο και άκρως Σαλονικιώτικο μεζεδοπωλείο “Το Ελληνικό” άνοιξε καινούριο μαγαζί στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Έγκωμη της Λευκωσίας. Το Ελληνικό έχοντας από τα καλύτερα και προπαντός ελληνικά προϊόντα στο μαγαζί καταφέρνει να χαρίζει στον επισκέπτη του απολαυστικά πιάτα γεμάτα Ελλάδα.

to elliniko estiatorio leukosia nicosia (2)

Ο ιδιαίτερα διαμορφωμένος χώρος θυμίζει μεζεδοπωλείο από άλλη εποχή αφού εκεί παντρεύεται το νέο με το παλιό και το παραδοσιακό με το καινοτόμο. Εκπληκτική αύρα του μαγαζιού και φανταστικές γεύσεις. Η ποικιλία των ορεκτικών τεράστια, κρύα και ζεστά.

to elliniko estiatorio leukosia nicosia (3)

Εμείς δοκιμάσαμε τις γεύσεις του στο τελευταίο μας ταξίδι στην Κύπρο και το λατρέψαμε. Όχι μόνο επειδή μας θύμισε την πόλη μας επειδή πραγματικά οι γεύσεις του είναι το κάτι άλλο.

to elliniko estiatorio leukosia nicosia (4) to elliniko estiatorio leukosia nicosia (5) to elliniko estiatorio leukosia nicosia (6) to elliniko estiatorio leukosia nicosia (7)

Διεύθυνση: Αχαιών 1 Πόλη: Λευκωσία Διασταύρωση: Γρίβα Διγενή Τηλέφωνο: 77778300

to elliniko estiatorio leukosia nicosia (8)

Φωτογραφίες: Ευτύχης Μπλέτσας 

(1030)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr