Το γεφύρι της Άρτας

arta beautystarsgr

Το γεφύρι της Άρτας είναι ένα από τα διασημότερα γεφύρια της Ελλάδας (ίσως και το διασημότερο). Το συγκεκριμένο κτίσμα είναι μια λιθόκτιστη γέφυρα του ποταμού Αράχθου και βρίσκεται εκεί από τον 17ου αιώνα μΧ. Το μήκος του πέτρινου γεφυριού της Άρτας φτάνει στα 145 m, και το πλάτος του είναι 3,75 m.

arta beautystarsgr (2)

Η ομορφιά του γεφυριού είναι έκδηλη από όποια οπτική γωνία και αν το απολαύσεις και το σίγουρο είναι πως θα θέλεις να βγάλεις όλη σου την δημιουργικότητα στον φακό της φωτογραφικής σου, όταν δεις αυτό το καλλιτέχνημα.

road trip arta (11)

Το λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται από τη μια πλευρά του γεφυριού, κάνει ακόμη πιο γραφική την εικόνα. Μάλιστα θα νιώσεις να σε γαργαλάει για ένα κλικ παραπάνω στην φωτογραφική σου μηχανή, αλλά και για λίγες στιγμές παρατήρησης ακόμη. Απόλαυσε κάθε λεπτό!

road trip arta (10)

Εσύ έχεις πάει στην Άρτα; Επισκέφθηκες το γεφύρι της; Ποια είναι η γνώμη σου; Μοιράσου την γνώμη σου μαζί μας.

arta beautystarsgr (3)

Φωτογραφίες από Ευτύχη Μπλέτσα & Electra Asteri

(1242)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr