Το κάστρο της Μπρατισλάβα | Σλοβακία

bratislava center (58)

Ένα από τα πιο hot spot της Μπρατισλάβα είναι το κάστρο της πόλης. Το κτίσμα αυτό είναι εκπληκτικής ομορφιάς και πρέπει σίγουρα να περάσεις μια βόλτα από εκεί όχι μόνο για να το απολαύσεις από κοντά αλλά για να δεις την θέα που σου προσφέρει από εκεί. Μπορείς να επισκεφθείς και το εσωτερικό του κάστρου και να απολαύσεις τα εκθεματικά δωμάτια .

bratislava center (61)

Η  ιστορία του κάστρου είναι αρκετά παλιά και μετά από πολλές αλλαγές σε στυλ κατέληξαν στο μπαρόκ.

bratislava center (64) bratislava center (65) bratislava center (66) bratislava center (69) bratislava center (71) bratislava center (72) (1324)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr