ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ: Οι αντλήσεις ξεκινούν με MEDELA

medela beautystars.gr

Κορίτσια μου,

Μία νέα εποχή ξεκινάει. Έχει έρθει ο καιρός να φτιάξω τράπεζα γάλακτος στη μικρή μου. Επιλεξα το θήλαστρο της Medela για να της κανω το πιο σημαντικό δώρο, μετα το θηλασμό, την αποθήκευση του γάλακτος.????

Θέλω να μου γράψετε τις δικές σας εμπειρίες από τον θηλασμό και την αποθήκευση του γάλακτος. Ποσο θηλάζετε, κάθε πότε κάνετε άντληση, πόσο το αφήνετε στην κατάψυξη και άλλες τέτοιες πληροφορίες και tips. Θα τα διαβάσω και θα απαντήσω σε όλες.????

Όσο για τους άντρες της παρέας ξέρω ότι δεν έχετε και πολλά να σχολιάσετε. Το μόνο που θα ήθελα να σας πω σήμερα είναι πως αν έχετε στη ζωή σας μανούλα που θηλάζει ή κάνει άντληση να της δώσετε ένα μεγάλο φιλί από μένα και ένα τριαντάφυλλο από εσάς. ????

Βασικά ό,τι μανούλα και αν έχετε στη ζωή σας (είτε θηλάζει είτε όχι) να της δώσετε ένα φιλάκι. Το αξίζει. ❤️

Υ. Γ. Στην δεύτερη φώτο σας ανέβασα ότι πήρα εγώ για τις αντλήσεις μου. Το θήλαστρο Medela Swing Maxi, τα σακουλάκια φύλαξης και η κρέμα λανολινης που σώζει πάντα τις θηλαζουσες. ????

Περιμένω τα σχόλιά σας.✍️

medela beautystars.gr 1

(2247)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr