Κορυφαία travel tips για τους 3 πιο ειδυλλιακούς προορισμούς για μήνα του μέλιτος

honeymoon-island-

 Ο μήνας του μέλιτος είναι ίσως από τις πρώτες σημαντικές στιγμές που ζει ένα ζευγάρι μετά τον γάμο του. Αυτές οι στιγμές μπορούν να είναι ακόμη καλύτερες αν το ζευγάρι επισκεφθεί τις Μαλδίβες, τις Σεϊχέλες ή το Ντουμπάι. Ειδικά αν προσέξει και τα travel tips που έχει να του προτείνει το beautystars.gr τότε το ταξίδι θα απογειωθεί.

Μαλδίβες
Οι Μαλδίβες είναι από μόνες τους μια έκπληξη, όταν όμως κάνεις όλα όσα έχω να σου προτείνω τότε θα γίνει ένα πραγματικό όνειρο. Σίγουρα θα πρέπει να κάνεις κατάδυση για να ανακαλύψεις κοράλλια αλλά και την θαλάσσια ζωή αυτής της περιοχής. Εννοείται πως δεν θα ξεχάσεις να πάρεις υποβρύχια φωτογραφική μηχανή. Επίσης η εμπειρία θα γίνει ακόμη πιο ξεχωριστή, αν επιλέξεις να μεταφερθείς με υδροπλάνο έτσι ώστε να απολαύσεις πιο εντυπωσιακή θέα. Τέλος, μην ξεχάσεις να απολαύσεις ρομαντικά κοκτέιλ και να ζήσεις τις βραδινές Μαλδίβες στο έπακρο.

Σεϊχέλες
Στις Σεϊχέλες θα λατρέψεις την άγρια πλευρά της. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ζήσεις λίγη παραπάνω περιπέτεια με το έτερον ήμισυ. Από όλα τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού, οι Σεϊχέλες είναι θα λέγαμε το πιο ακριβό – γι ‘αυτό ίσως θα άξιζε να τσεκάρετε λίγο περισσότερο τα ξενοδοχεία αλλά και να κλείσετε ίσως κάποιο πακέτο με πλήρη ή ημιδιατροφή.

Ντουμπάι
Το Ντουμπάι είναι ιδανικός προορισμός γενικώς αλλά και ειδικώς για τον μήνα του μέλιτος. Η ποικιλομορφία της πόλης θα σε κάνει να την λατρέψεις αυτομάτως και ίσως να χρειαστεί να μείνεις λίγο παραπάνω. Μην ξεχάσεις να επισκεφθείς τα μεγάλα εμπορικά κέντρα αλλά και απολαύσεις θεραπείες σπα και χαλάρωσης στις παραλίες του Ντουμπάι. Τέλος δες τα αξιοθέατα της πόλης, όπως το Ski Dubai κτλ.

(834)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr