Travel Tips: Το πρώτο ταξίδι του μωρού με αμάξι

Το πρώτο ταξίδι του μωρού σου είναι σίγουρα κάτι που θα σου δημιουργήσει ένα μικρό άγχος, αφού είναι κάτι που δεν έχεις ξανακάνει ποτέ στη ζωή σου. Θα είναι άνετα το μωρό μου; Θα είναι όλα ασφαλή για αυτό; Θα μπορώ να το φροντίζω όπως στο σπίτι;

Αυτά και άλλα τόσα αναρωτιούνται οι σύγχρονοι γονείς όταν έρχονται αντιμέτωποι με το πρώτο ταξίδι του μωρού τους με αμάξι! Όμως δεν χρειάζεται καθόλου άγχος, αλλά οργάνωση και καλή διάθεση!

taksidi-me-mwro-sto-amaksi-happy-traveller-

Αν κάποιος σου πει ότι καλύτερα να αφήσεις το 0-12 μηνών μωρό σου στο σπίτι (με παππούδες και γιαγιάδες) για να μην ταλαιπωρηθεί… μην τον ακούσεις. Ένα μικρό μωρό ταλαιπωρείται πολύ περισσότερο από την απουσία της μητέρας του παρά από ένα ταξίδι, όση ταλαιπωρία και αν έχει αυτό!

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:
Μάλιστα αφού έχεις αποφασίσει να ταξιδέψεις με αυτοκίνητο θα έχεις και πολλά οφέλη. Το αυτοκίνητο κοιμίζει εύκολα τα μωράκια και επίσης μπορείς να σταματάς όπου και όποτε εσύ το θέλεις. Αν το μωρό θέλει να φάει ή απλώς είναι ανήσυχο, βρίσκεις ένα μέρος και σταματάς για λίγο. Επίσης το αυτοκίνητο βοηθάει πολύ διότι μπορείς εύκολα να μεταφέρεις όλα τα πράγματα του μωρού χωρίς πολύ κουβάλημα!

10 BABY-TRAVEL TIPS:

1. Ξεκίνα το πρωί
Αναχώρησε από το σπίτι σου νωρίς το πρωί. Όσο περισσότερη μέρα έχεις, τόσα περισσότερα θα απολαύσετε και εσείς αλλά και το μωρό σας. Δεν χρειάζεται να κόψεις τον ύπνο του μωρού στη μέση. Όταν ξυπνήσει το πρωί και φάει, είστε έτοιμοι να αναχωρήσετε!
2. Συχνές στάσεις
Μπορεί όταν ταξιδεύατε μόνοι σας να μην κάνατε και τόσες στάσεις, όμως τώρα θα ανακαλύψεις ότι χρειάζεται μια στάση ανά δύο ώρες. Άλλαγμα, ξεπιάσιμο, φαγητό και ίσως λίγο παιχνίδι να είναι όλα όσα χρειάζεται ο ανήσυχος άγγελός σας!
3. Μιλήστε!
Αν το μωρό είναι ξύπνιο, μιλήστε του. Πείτε του διάφορα πράγματα, μιλήστε του για τα μέρη που περνάτε, μάθετέ του τον κόσμο. Ακόμη και αν δεν παίρνετε απάντηση σίγουρα το μικρό σας εκτιμάει ότι δεν τον θεωρείτε απλό παρατηρητή, αλλά μιλάτε μαζί του!
4. Έχε μαζί σου τα απαραίτητα
Πάνες, μωρομάντηλα, κρέμα αλλαγής πάνας, πανάκι αλλάγματος, ρούχα, θερμόμετρο, σταγόνες φυσιολογικού ορού, κουβερτούλα και παιχνίδια είναι ό,τι θα χρειαστείς στο ταξίδι σου. Φρόντισε να τα έχεις όλα γιατί το μικρούλι σου έχει απαιτήσεις από σένα! :D (SOS! Δεν ξεχνάμε ποτέ το φαρμακείο διακοπών)
5. Επίλεξε σωστά τον προορισμό σου
Αν ταξιδεύεις για πρώτη φορά, μην διαλέξεις κάποιον πολύ μακρινό προορισμό. Ταξίδεψε σε ένα κοντινό μέρος που θα μπορείς εύκολα να φτάσεις αλλά και να επιστρέψεις.
Δες τα άλλα 5 στο HappyTraveller.Gr

(13694)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr