Τα νύχια της άνοιξης //Trends Spring 2014

moon manicure

Τα νύχια αναδεικνύουν μια μοναδική ομορφιά του χεριού της γυναίκας. Τα κάνουν πιο μακριά, πιο θηλυκά, πιο ιδιαίτερα. Φέτος την άνοιξη θα υπάρχουν αρκετές επιλογές, οι επικρατέστερες όμως θα είναι δύο. Οι γυναίκες θα μπορούν να προτιμήσουν τα pastel χρώματα και τις απαλές αποχρώσεις αλλά και να επιλέξουν κάτι πιο δυνατό και έντονο για τα χέρια τους. Κάτι τέτοιο αλλάζει ανάλογα το γούστο, την όρεξη και την περίσταση.

Το moon manicure (ή αλλιώς ανάποδο γαλλικό) που βλέπεις και στην πρώτη φωτογραφία του άρθρου, θα παίξει πολύ φέτος ανεξαρτήτως χρώματος. :)

Best-Nail-Looks-

Το παστέλ είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα νύχια σου μιας και σε βγάζει από πολύ δύσκολη θέση και σου ολοκληρώνει κάθε outfit χωρίς να υπάρχει κάποια παραφωνία. Αν όμως είσαι αρκετά προσεκτική με το στυλ σου και θέλεις κάτι πιο έντονο και εντυπωσιακό θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την άλλη τάση για φέτος την άνοιξη που είναι  τα πιο έντονα χρώματα όπως κίτρινα και πράσινα προσθέτοντας γεωμετρικά σχήματα και γραμμές.

Burberry // Prabal Gurung

Burberry // Prabal Gurung

Εσύ τι θα επέλεγες για την Άνοιξη του 2014;

(1427)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr