Τουκ τουκ: Το φθηνότερο μέσο μετακίνησης στην Σρι Λάνκα

colombo sri lanka (15) copy

Το τουκ τουκ (tuk tuk) είναι το φθηνότερο μέσο μετακίνησης στην Σρι Λάνκα. Το όχημα αυτό διαθέτει τρεις τροχούς και είναι τέλεια επιλογή για τους ταξιδιώτες. Με τα τουκ τουκ μετακινείσαι από το ένα μέρος στο άλλο εύκολα. Τα οχήματα αυτά είναι ανοιχτά και αυτό κάνουν την εμπειρία σου ακόμη πιο ωραία. Καλύτερο θα είναι να τα αποφεύγεις όταν έχει πολύ κίνηση γιατί θα εισπνέεις πολύ καυσαέριο χωρίς να μπορείς να το αποφύγεις.

Τα τουκ τουκ στην Σρι Λάνκα διαθέτουν ιδιαίτερη διακόσμηση το καθένα. Πάνω τους μπορείς να βρεις ιδιαίτερες φράσεις που εκφράζουν τους ιδιοκτήτες τους. Υπάρχουν δύο τύποι τουκ τουκ.

Διάβασε το υπόλοιπο εδώ.

(1085)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr