Ανακάλυψε τα πάντα για το UFO Restaurant στην Μπρατισλάβα | Σλοβακία

bratislava center (61)

Νομίζω πως η πιο εκπληκτική εμπειρία στην Μπρατισλάβα ήταν η επίσκεψη στο εστιατόριο UFO. Τα φαγητά, η θέα αλλά και όλη η αισθητική του χώρου με έκανε να πιστεύω πως αυτή η χώρα έχει σίγουρα κάτι μαγικό. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που το αντίκρισα κατάλαβα πως είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο κατανοητά, όταν αρχίσαμε να ανεβαίνουμε με το ασανσέρ.

bratislava ufo restaurant (6)

Πρώτα ανεβήκαμε λίγο να δούμε την θέα από ψηλά καθώς πιστεύω πως έχει μια από τις πιο όμορφες θέες της πόλης. Πιστεύω πως σίγουρα θα θέλεις να απολαύσεις ένα φαγητό ή ένα ποτό σε αυτό το εστιατόριο. Εμείς ήπιαμε και φάγαμε καθώς μας άρεσε πάρα πολύ ο χώρος.

bratislava ufo restaurant (8)

Στον χώρο του μπαρ θα βρεις και ένα από αυτά τα υπέροχα αγάλματα που είναι γεμάτη η πόλη της Μπρατισλάβα. Εδώ ο κύριος του αγάλματος στηρίζεται στο μπαρ και βγάζει φωτογραφίες. Τον καταλαβαίνω απόλυτα, η θέα ήταν εκπληκτική.

bratislava ufo restaurant (9)bratislava ufo restaurant (10)bratislava ufo restaurant (11)bratislava ufo restaurant (12)bratislava ufo restaurant (13)

Τα φαγητά του εστιατορίου είναι “ΠΙΟ γκουρμέ δεν γίνεται” :D

bratislava ufo restaurant (17)bratislava ufo restaurant (20)bratislava ufo restaurant (23)bratislava ufo restaurant (24)bratislava ufo restaurant (25)bratislava ufo restaurant (27)bratislava ufo restaurant (29)

Κάπου εδώ πρέπει να σε ενημερώσω πως το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της πόλης θα το δεις από το UFO. Νομίζω αυτό είναι εμφανές στις επόμενες φωτογαφίες.

bratislava ufo restaurant (30)bratislava ufo restaurant (31)bratislava ufo restaurant (32)bratislava ufo restaurant (33)bratislava ufo restaurant (39)bratislava ufo restaurant (7)

(1318)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr