Κρέμα Ημέρας – Λάμψης VANILLA PASSION από την Pionears

the pionears vanilla passion beautystarsgr

H Pionears κάνει την ομορφιά παιχνιδάκι στα χέρια σου. Η καινοτόμα, η εταιρεία επέλεξε να μας δώσει ό,τι χρειάζεται για να φτιάξουμε μόνες μας τις κρέμες μας. Εμείς δεν έχουμε παρά να διαλέξουμε kit, να το αναμίξουμε και φυσικά να το χρησιμοποιήσουμε. Η πρώτη επιλογή του BeautyStars.gr ήταν η κρέμα ημέρας – λάμψης Vanilla Passion.

 Κρέμα Ημέρας – Λάμψης VANILLA PASSION 

Το να παρασκευάζεις το δικό σου καλλυντικό είναι ακόμη πιο διασκεδαστικό απ΄ότι ακούγεται. Ανοίγοντας την συσκευασία του kit που έχεις διαλέξει, θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να νιώσεις πως βρίσκεσαι στο εργαστήριο και δημιουργείς το best next thing της ομορφιάς. Βέβαια εσύ δεν χρειάζεται να κουνήσεις δαχτυλάκι, διότι αυτό φρόντισε να το κάνει η Pionears για σένα. Αφού ακολουθήσεις τα βήματα που σου παραθέτονται αναλυτικότατα εντός της συσκευασίας, πιάνεις επιτέλους στα χέρια σου την κρέμα σου. Την δική σου κρέμα. Την πιο δική σου από όλες όσες έχεις χρησιμοποιήσει, αφού την έφτιαξες εσύ η ίδια.

the pionears vanilla passion beautystarsgr1

Η Vanilla Passion που δοκιμάσαμε εμείς είναι απαλή και εξαιρετικά θρεπτική κρέμα. Απορροφάται άμεσα δίνοντας την απαραίτητη τροφή και προστασία στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Διαθέτει πλούσια σύνθεση σε ειδικά ποσοστά εκχυλισμάτων & αιθέριων ελαίων φρεσκάρουν τα οποία ομαλοποιούν το ανάγλυφο της επιδερμίδας, βελτιώνοντας αισθητά την όψη και την υφή της.

Τα πολύ μεγάλα θετικά της κρέμας αυτής είναι ότι την φτιάχνεις μόνη σου (!), ότι είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, ότι ενυδατώνει εντατικά και σε βάθος και φυσικά ότι αναζωογονεί και προσδίδει μοναδική λάμψη και απαλότητα. Η βελτίωση της υφής και όψης της επιδερμίδας είναι άμεση και μάλιστα επαναφέρει σε αυτή και την χαμένη υγρασία. Τέλος, δεν διαθέτει Parabens, Mineral Oil, Propylene Glycols, Ethanolamine και Triethinolaminea.

the pionears vanilla passion beautystarsgr2

Μπορείς να βρεις την εταιρεία Pionears στο Facebook με το όνομα: The Pionears και να μάθεις τα πάντα για αυτούς. Μην καθυστερείς… αν θέλεις και εσύ να «συνθέσεις» τα δικά σου καλλυντικά, η απάντηση είναι μια… Pionears!

the pionears vanilla passion beautystarsgr3 (2279)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr