Τα κοσμήματα που ονειρεύτηκες τα φτιάχνει η Βασιλική Τιμοθεάτου

vasiliki timotheatou

Το όνομά της Βασιλική Τιμοθεάτου. Ασχολείται με την δημιουργία κοσμημάτων. Εμπνέεται από την αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο και έχει επιρροές art nouveau και art deco style. Οι δημιουργίες της έχουν αυτό το φρέσκο που θέλεις να δεις στα κοσμήματά σου και η ίδια συνδυάζει την δροσιά που θα ήθελες να έχει η κολλητή σου φίλη. Ίσως για αυτό το αποτέλεσμα να είναι τόσο ουάου!

Την είδα πριν λίγο, όταν παρουσίαζε την δουλειά της σε μια εκπομπή της τηλεόρασης και δεν σου κρύβω πως με τράβηξε η στάση ζωής της και η δύναμη της ψυχής της. Δεν έχασα χρόνο, μπήκα facebook και την έψαξα! Την βρήκα με το όνομά της Vasiliki Timotheatou. Χάθηκα στις δημιουργίες της και ερωτεύτηκα κάποια κομμάτια της. Είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα πάθεις και εσύ.

Άλλωστε η χειροποίητη δημιουργία έχει αυτό το μοναδικό… που ξέρεις ότι αυτό που φοράς είναι ιδιαίτερο και όχι μια κόπια!

vasiliki timotheatou1 (2075)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr