Παρουσίαση: Mάθε τα πάντα για τα προϊόντα Ventus

ventus beautystarsgr

Μπορώ να παρομοιάσω τα προϊόντα ομορφιάς Ventus με μικρά ευτυχισμένα μπουκαλάκια που με κάνουν ομορφότερη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Βλέπεις όταν νιώθεις ομορφότερη, έχεις τόση αυτοπεποίθηση που αλλάζει μέχρι και ο τρόπος σκέψης σου. Σου έχει τύχει. Είμαι σίγουρη. Την ημέρα που φορούσες εκείνο το τέλειο μποτάκι που σε κάνει να δείχνεις τρία μέτρα ή τις προάλλες που είχες βάλει εκείνη την τέλεια ενυδατική που κάνει το δέρμα σου να μοιάζει με βελούδο. Σε βλέπω πως περπατάς. Έχεις άλλο αέρα, άλλη μαγκιά. Είσαι πιο δυνατή όταν έχεις κάτι που σου δίνει θετική ενέργεια και αυτό μου αρέσει.

Αυτό παθαίνω και εγώ.

Γίνομαι πιο αυθεντική, πιο αέρινη και πιο απαιτητική από εμένα, από την ημέρα που μόλις ξεκίνησε και από την ίδια τη ζωή.

Μάθε τα πάντα για τα beauty things της εταιρίας  Ventus στα παρακάτω review:

Review: Κρέμα Χεριών | Ventus Beaute
Presentation: Perfume (Red Passion, Blue Satin) | Ventus
Review: Μάσκα μαλλιών | Ventus Beaute
Review: Σαμπουάν & Κρέμα μαλλιών | Ventus Beaute
Review: Hair serum – Silicone (with moroccan argan and olive oil) | Ventus
Review: Φυσικές Μάσκες προσώπου | Ventus Beaute
Review: Body Milk (Heaven & Woody) | Ventus Βeaute
Presentation: Hair serum – Silicone (with moroccan argan and olive oil) | Ventus (1156)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr