Η ξεφτίλα της μόδας: VICTORIA SECRET vs DOVE campaign

dove

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!

Η εταιρία “VICTORIA SECRET”  δημιουργεί καμπάνια προώθησης με όνομα ”LOVE YOUR BODY CAMPAIGN” και η εταιρία “DOVE” με όνομα καμπάνιας “REAL BEAUTY CAMPAIGN”! Δηλαδή όσο εκτιμούσα την VICTORIA SECRET άλλο τόσο τη σιχάθηκα. Πλασάρουν σκελετωμένα κοριτσάκια φουλ στο photoshop με όνομα καμπάνιας LOVE YOUR BODY;;;

Δηλαδή εγώ που δεν είμαι έτσι να μην το αγαπάω το σώμα μου;;;

Ειρωνεύονται τη μέση γυναίκα που δεν μπορεί να έχει τα σκελετωμένα και ψεύτικα κορμιά τους; Που ακόμη και αν δεν τρώνε τίποτα… κάνουν 300 ώρες photoshop για να φανεί αυτό το αποτέλεσμα; Δεν ντρέπονται καθόλου. Η μόδα έχει οδηγήσει χιλιάδες κορίτσια στην ανορεξία και ακόμη συνεχίζει να προκαλεί με την απαράδεκτη συμπεριφορά της….

Οι διαφημίσεις πλέον έχουν φτάσει σε σημείο να αποτελούνται μόνο από υπερβολικά αδύνατα μοντέλα. Άσχημα πρότυπα παντού, στη τηλεόραση, στις φωτογραφίσεις, σε οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια προιόντων. ΨΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ.

 

Και ενώ η αληθινή ομορφιά βρίσκεται κάπου εκεί ανάμεσα στα κορίτσια της DOVE και στα κορίτσια της VICTORIA SECRET μας έχουν κάνει όλες να θέλουμε να γίνουμε σαν τα κορίτσια της VICTORIA SECRET.  Αυτή είναι η κατάντια μας και ο κομπλεξισμός της εποχής μας. Η μόδα με τη στάση της καταστρέφει ζωές ανίδεων κοριτσιών που προσπαθούν να φτάσουν το ψεύτικο όνειρο του modeling. Σκελετωμένα κορίτσια που δεν χαίρονται τίποτα από τη ζωή τους. ΑΥΤΟ. 

 

Δεν μπορώ να πιστέψω ποιός ανεύθυνος διαφημιστής σκέφτηκε αυτή την αποτρόπαια καμπάνια αλλά μπορώ με ευκολία να πω πως αν η κόρη αυτού του διαφημιστή “φύγει” αύριο μεθαύριο από ανορεξία σίγουρα θα επανεκτιμήσει αυτή του την πράξη. Ίσως ακόμη να μην έχει καταλάβει τη δύναμη του επαγγέλματός του. (2130)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. Sofia Gni says:

    Δεν είχα ιδέα ότι οι κοπέλες της Victoria Secret είναι τόοοσο αδύνατες! Σίγουρα το σώμα αυτό δεν είναι της μέσης γυναίκας και θέλω να πιστεύω ότι καμία κοπέλα δεν έχει ως στόχο να χάσει κιλά για να γίνει σαν κάποιο απο αυτά τα μοντέλα.

    • Δυστυχώς πολλές έχουν στόχο να φτάσουν αυτό το αποκρουστικό αποτέλεσμα! Δεν κρίνω κάποια κοπέλα αν το σκαρί της είναι έτσι αλλά αν πίνει μόνο νερό όλη μέρα και στο τέλος παθαίνει ανορεξία με τόση αφθονία στα πάντα γύρω μας αυτό είναι προσβολή προς την ίδια τη ζωή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr