Οι άγγελοι της Victoria Secret στους δρόμους του Παρισιού

Aggeloi-Victoria-Secret-parisi beautystars.gr6

Στους δρόμους του Παρισιού ξεχύθηκαν οι ημίγυμνοι άγγελοι της Victoria Secret. Αυτή η παρέλαση οφείλεται στα γυρίσματα του νέου σποτ της εταιρίας που έγινε στο Παρίσι. Η Αντριάνα Λίμα και τα υπόλοιπα αγγελάκια γέμισαν πονηρές σκέψεις τους Παριζιάνους και ανέβασαν την θερμοκρασία στην αγαπημένη πόλη της Γαλλίας.

Aggeloi-Victoria-Secret-parisi beautystars.gr1 Aggeloi-Victoria-Secret-parisi beautystars.gr2 Aggeloi-Victoria-Secret-parisi beautystars.gr3 Aggeloi-Victoria-Secret-parisi beautystars.gr4 Aggeloi-Victoria-Secret-parisi beautystars.gr7 Aggeloi-Victoria-Secret-parisi beautystars.gr8 Aggeloi-Victoria-Secret-parisi beautystars.gr9 Aggeloi-Victoria-Secret-parisi beautystars.gr11 (1615)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr