Φτάσαμε στην Βιέννη

vienna beautystarsgr austria

Το ταξίδι μας στην Αυστρία μόλις ξεκίνησε και εννοείται πως θα είσαι και εσύ μαζί μας. Από εχθές το απόγευμα εξερευνώ μια καινούρια χώρα, την Αυστρία και μια καινούρια πόλη, την Βιέννη. Από όλα όσα έχω δει είμαι σίγουρη πως είναι από τις πιο αξιόλογες πόλεις της Ευρώπης και σίγουρα αξίζει να την επισκεφθείς όμως θα σου πω περισσότερα όταν το ταξίδι μας τελειώσει. Σήμερα κάνω αυτό το ποστ για να σε ενημερώσω για τα νέα μας και να σου δείξω τις ομορφιές της πόλης.

vienna beautystarsgr austria (3)

Αυτή τη φορά μένουμε σε ένα ξενοδοχείο με το όνομα Beethoven, καθώς η κλασσική μουσική στην Βιέννη έχει την τιμητική της στα πάντα, ακόμη και στα ξενοδοχεία. Θα σου παρουσιάσω σύντομα και το ξενοδοχείο στην στήλη Hotel.

vienna beautystarsgr austria (2)

Αυτή η εξερεύνηση αναμένεται να είναι πιο ηλιόλουστη από τις προηγούμενες δύο του road trip (Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα) και αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως. Θα έχεις νέα μου πολύ σύντομα. Θα χαρώ να μάθω και τα δικά σου και να μου πεις αν έχεις πάει ποτέ σου στην Βιέννη ή την Αυστρία γενικότερα.

vienna beautystarsgr austria (4) (1038)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr