Γουότερβιλ: Το αγαπημένο μέρος διακοπών του Τσάρλι Τσάπλιν

waterville-ireland-happy-traveller-5-1024x580

Γουότερβιλ! Το αγαπημένο μέρος διακοπών του Τσάρλι Τσάπλιν και της οικογένειάς του. Θα γίνει και το δικό σου αγαπημένο μόλις φτάσεις εκεί. Η απέραντη φυσική ομορφιά, η θέα στον εκπληκτικό κολπίσκο Ballinskelligs  και η εικόνα του Τσάρλι Τσάπλιν σε κάθε γωνιά του χωριού θα σε κάνουν να το λατρέψεις.

Χωριό: WaterVille (Γουότερβιλ)
Χώρα: Ιρλανδία
Πληθυσμός: 538 κάτοικοι

Γενικές Πληροφορίες:

Το WaterVille αν και χωριό είναι αρκετά ανεπτυγμένο και μάλιστα έχει σούπερ μάρκετ, πρατήριο βενζίνης, ταχυδρομείο, ιατρικό κέντρο και αγορά. Επίσης διαθέτει και κάποια εστιατόρια με τα οποία εξυπηρετούνται και οι τουρίστες που καταφθάνουν στο χωριό. Ιστορικά είναι γνωστό ως Coirean. Η διαδρομή N70 Ring of Kerry, περνάει μέσα από την πόλη. Το Waterville έχει πληθυσμό 538 κατοίκων.

Δείτε περισσότερα στο happytraveller.gr (771)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About Liz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr