Το λευκό μολύβι κάνει το μάτι σου να φαίνεται μεγαλύτερο || Super Tips

beautystarsgr copy

Ω ναι ξέρω πως αγαπάς απεριόριστα το μαύρο μολύβι. Ξέρω επίσης πως νομίζεις ότι το μαύρο μολύβι κάνει πιο μεγάλο το μάτι σου αλλά αυταπατασαι. Σύγκρινε το λευκό μολύβι με το μαύρο και θα δεις πόσο δίκιο έχω. Την επόμενη φορά προτίμησε το λευκό μολύβι αντί για το μαύρο και θα δεις ένα μάτι που ίσως δεν έχεις ξαναδει. :)

Αντί να χρησιμοποιήσεις ένα σκούρο μακιγιάζ, επέλεξε το λευκό μολύβι και δημιούργησε μια ψευδαίσθηση ότι έχεις μεγαλύτερο μάτι.

(1985)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr